Aardwarmte

Aardwarmte systemen TEC

Aardwarmte systemen. TEC is deskundig op het gebied van aardwarmte en duurzame installatietechniek. Aardwarmte (geothermie) is een vorm van duurzame energie. Aardwarmte zorgt ervoor dat de warmte van de zomer in de winter gebuikt kan worden voor het verwarmen van woningen en de kou van de winter kan zorgen voor verkoeling van het huis in de zomer. Via een warmtepomp wordt middels bodemenergie verwarmd of gekoeld. De warmtepomp brengt het water op de juiste temperatuur, waardoor u uw woning, kas of bedrijf kunt koelen of verwarmen.

Verlaag uw maandelijkse lasten en maak u onafhankelijk van olie en gas.

Aardwarmte Wettelijke erkenning BRL 6000-21

TEC is gecertificeerd. Dit betekent dat wij de erkenning hebben om uw aardwarmte systemen aan te sluiten op de juiste warmtepomp dat past bij uw woning of bedrijf. TEC kan uw warmtepomp systeem ontwerpen, realiseren en onderhouden. Tegenwoordig moeten installateurs gecertificeerd zijn om de warmtepomp te installeren. Na jarenlange ervaring kunnen wij u hiermee uitstekend van dienst zijn. Voor meer informatie verwijzen wij u hier naar het contact formulier van TEC

Lage Energie kosten, nul op de meter?

TEC redeneert vanuit de warmtepomp installatie en zal hier uw eigen aardwarmte systeem op berekenen. Ons doel is om een optimaal rendement uit aardwarmte te realiseren tegen zo laag mogelijke energielasten. 

 

aardwarmte systemen

Aardwarmte Systemen