Vloerverwarming

Vloerverwarming waarom?

Ga voor comfortabele warmte. De keuze voor vloerverwarming wordt steeds vaker genomen, zowel voor particuliere- als industrietoepassingen, omdat deze vorm van verwarmen het hoogste comfort biedt. Met vloerverwarming komt u bij de meest ideale temperatuurverdeling in een woon- en werkomgeving. Het is behaaglijk, energiezuinig en niet zichtbaar. Tevens is vloerverwarming gezonder en hygiënischer. Mensen met allergieproblemen of astma-aandoeningen zullen zich beduidend beter voelen in een ruimte welke verwarmd wordt met vloerverwarming. Bij toepassing met een warmtepomp kunt u over hetzelfde vloerverwarmingssysteem  ook nog eens koelen.

 Voordelen van vloerverwarming:

  • De opbouw van warmte gaat van de vloer naar het plafond, op leefhoogte is de temperatuur dus het aangenaamst.
  • Geen zichtbare verwarmingselementen in uw woonkamer. Dit is niet alleen mooier, maar geeft ook ruimtewinst.
  • Ga voor Energiebesparend! De temperatuur kan 1 à 2 graden lager ingesteld worden doordat de gevoelstemperatuur hoger is.
  • Een uitkomst voor mensen met allergieproblemen of astma. Het systeem reduceert de kans op huisstofmijt, geeft minder stofcirculatie en een betere luchtvochtigheid.Kortom wil je een energie zuinige woning en ga je voor duurzaam? Bekijk dan de mogelijkheden van vloerverwarming. TEC informeert u graag over de mogelijkheden voor verwarmen in uw huis of bedrijfspand.

    Neem HIER contact met TEC op.

    vloerverwarming tec