Warmtepompen

Duurzame Warmtepomp installaties

Duurzame warmtepompen installaties zijn energie zuinig. De energiezuinigheid van nieuwe woningen en kantoren wordt uitgedrukt in een zogenaamde Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC). Voor het reduceren van de CO2-uitstoot is bepaald dat de EPC-norm voor woningen steeds verder daalt en uiteindelijk naar EPC 0 zal gaan. Om aan deze EPC eis te voldoen is het toepassen van duurzame installaties, zoals warmtepompen een uitstekend alternatief t.o.v. de huidige cv-installaties.

Wat doet een Warmtepomp

Warmtepompen kunnen namelijk laagwaardige warmte (= energie) onttrekken aan de aarde, aan de buitenlucht en aan water en opwaarderen tot bruikbare warmte voor het verwarmen van bijvoorbeeld woningen, appartementen, scholen, kantoren, zwembaden en tapwater.  Daarnaast zullen ook bestaande woningen moeten worden gerenoveerd, zodat ze efficiënter met energie omgaan en zo een beter energielabel halen. Dit is bijvoorbeeld mogelijk door een bodem gekoppelde of luchtwarmtepomp toe te passen, eventueel in combinatie met een bestaande cv-ketel.

Voordelen warmtepomp A-merk

Voordelen van het aanschaffen van een duurzame warmtepomp van een A-merk. De ontwikkelingen van de laatste jaren hebben duidelijk gemaakt dat energiezuinige installaties in een duurzame samenleving niet meer zijn weg te denken. Op het gebied van energiezuinige installaties via een aantal leveranciers bieden wij u een breed assortiment duurzame warmtepompen van A-kwaliteit, namelijk:
– Water / Water warmtepompen
– Brine / Water warmtepompen
– Lucht / Water warmtepompen
– Hybride warmtepompen

TEC (Totaal Energie Concept) adviseert u graag voor de juiste warmtepomp toepassing. Voor meer informatie kunt u bellen met 0513-820210 of mailen naar info@totaalenergieconcept.nl

Duurzame Warmtepomp installaties

Duurzame Warmtepomp installaties